Terug naar overzicht

Schoonheid en klank voor schoonheidsspecialisten

Titel Datum en tijd
Alternatieve datum volgt 11 april

Vanwege het coronavirus vervallen alle activiteiten van Klankpraktijk totdat duidelijk is wanneer we de draad weer kunnen oppakken. Ook deze workshop verschuift naar een later tijdstip. .

Wil je jouw cliënt een behandeling bieden die op alle niveaus verzorgt? Een nieuwe impuls geven aan  je salon? Dan is deze inspirerende workshop iets voor jou.

Klankschalen ondersteunen je bij het bieden van een weldadige ervaring voor je cliënt. Wanneer je klankschalen combineert met een schoonheidsbehandeling bied je je klanten een bijzondere mogelijkheid tot ontspanning en welbevinden. Dat zijn essentiële factoren voor het slagen van je behandeling.

In deze cursus leer je klankschalen en technieken kennen die passen bij de Peter Hess®-klankmethode. Onder deskundige leiding doe je basiservaring op met de klankschalen. Je leert concrete klankoefeningen en ervaart een klankontspanning met een partner.

We besteden bijzondere aandacht aan het gebruik van de decolleté-klankschaal.  De zachte vibratie van deze schaal stimuleert de thymusklier. Dit orgaan speelt een belangrijke rol in ons afweersysteem. De lichaamseigen collageenopbouw wordt ondersteunt, de poriën gaan open en zo kunnen je verzorgende producten beter inwerken. 

Bovendien worden enkele klanktechnieken geïntroduceerd die je kunt opnemen in je schoonheidsbehandeling. Je kunt die meteen de volgende dag toepassen in je salon.   

De cursus duurt een dag en kost € 75,00
Koffie, thee en iets lekkers staan voor je klaar.

De speciale decolleté set* kost op de cursusdag slechts € 189,00
De decolleté set betstaat uit: decolleté schaal, klopper en zuignap.

Op de Inide Beaaty Expo 2019 wonnen we de prijs voor 'Best Tool". Voor de complete lijst en de tekst kopieer je eenvoudig deze link:

https://indiebeautyexpo.com/bis2019_winners/

N.B. de cursus op 11 april is speciaal voor Bashya-schoonheidsspecialistes.