Terug naar overzicht

Klank in de schoonheidssalon

Titel Datum en tijd

Met een klankschaal kun je jouw schoonheidsbehandeling een extra dimensie geven waarvoor je cliënten graag terugkomen. In deze workshop van een dag leer je over klankschalen, de Peter Hess®-klankmethode en hoe je dit kunt inzetten bij je werk als schoonheidsspecialist. Onder vakkundige leiding doe je je eerste ervaringen op met klankschalen, je leert concrete klankoefeningen en geeft en ontvangt een klankontspanning.

We richten onze aandacht in het bijzonder op de mogelijkheden van de behandeling van het decolleté met een speciale klankschaal. De zachte vibraties van deze schaal stimuleren de thymusklier. Deze klier is van groot belang bij de opbouw van het immuunsysteem. De behandeling ondersteunt de lichaamseigen versterking van het collageen, de huidporiën openen zich en de werkzame stoffen van het verzorgingsproduct kunnen beter inwerken.

Aanvullend leer je enkele klanktoepassingen die je cliëntgericht kunt aanwenden.  

Tijdens de workshop zijn alle benodigde materialen ter beschikking. Je kunt deze ook kopen zodat je meteen kunt starten met dit onderscheidende nieuwe aanbod in jouw salon.

Op 1 november 2020 biedt Klankpraktijk deze cursus eenmalig aan voor een gereduceerde prijs: € 75,00. De lunchpauze is van 12.00 – 14.00 uur. We gaan naar een restaurant. De lunch is voor eigen rekening.

Tijdens de workshop zijn alle benodigde materialen ter beschikking. Je kunt deze ook kopen zodat je meteen kunt starten met dit aantrekkelijke nieuwe aanbod in jouw salon.

aanmeldingsformulier schoonheidsspecialist 2020

inschrijfformulier cursussen 2021