Terug naar overzicht

Professionalisering

Titel Datum en tijd
Professionalisering 16 juli - 17 juli
Professionalisering 28 november - 29 november

In deze cursus leer je hoe je je als klankmasseur  heel precies af kunt stemmen op de behoeften van je cliënt. Alle technieken die tot de basis van onze methode behoren, komen aan de orde. De ervaring leert dat professionals die al jarenlang met klank werken, bepaalde elementen uit de klankmethode zelden of nooit inzetten. Voor klankmasseurs die een tijd geleden hun opleiding volgden,vormt deze cursus dan ook een  belangrijke aanvulling op wat destijds werd onderwezen. Immers, de mehtode ontwikkelt zich. Klankmasseurs die recent werden opgeleid, merken hoe hun zelfvertrouwen groeit dankzij deze cursus.

In deze training bespreken we o.a. veelgestelde vragen over de grenzen van de eigen creativiteit binnen de kaders van de methode. Je leert hoe je een persoonsgerichte klankmassage kunt ontwerpen. Voor dit maatwerk is het net zo belangrijk om te weten wat je kunt doen als wat je kunt weglaten. En waarom. Tijdens het weekend kun je oefenen en praktijksituaties te bespreken.

We gaan werken met een set met kaartjes waarop alle technieken van de Peter Hess®-klankmassage staan afgebeeld. Dat is een praktisch hulpmiddel bij het samenstellen van een klankmassage voor je cliënt. De kaartjes kunnen worden ingezet bij dossiervorming, evenals de daartoe ontwikkelde formulieren.

Opgave: aanmelding cursussen