Terug naar overzicht

Cursus Professionalisering

Titel Datum en tijd
Cursus Professionalisering 13 oktober - 14 oktober

In deze cursus leer je hoe je je als klankmasseur  heel precies af kunt stemmen op de behoeften van je cliënt. Alle technieken die tot de basis van onze methode behoren, komen aan de orde. De ervaring leert dat professionals die al jarenlang met klank werken, bepaalde elementen uit de klankmethode zelden of nooit inzetten. Voor klankmasseurs die een tijd geleden hun opleiding volgden,vormt deze cursus dan ook een  belangrijke aanvulling op wat destijds werd onderwezen. Immers, de mehtode ontwikkelt zich. Klankmasseurs die recent werden opgeleid, merken hoe hun zelfvertrouwen groeit dankzij deze cursus.

In deze training bespreken we o.a. veelgestelde vragen over de grenzen van de eigen creativiteit binnen de kaders van de methode. Je leert hoe je een persoonsgerichte klankmassage kunt ontwerpen. Voor dit maatwerk is het net zo belangrijk om te weten wat je kunt doen als wat je kunt weglaten. En waarom. Tijdens het weekend kun je oefenen en praktijksituaties te bespreken.

Iedere cursist ontvangt een set met kaartjes met alle elementen van de Peter Hess®-klankmassage. Dat is een praktisch hulpmiddel bij het samenstellen van een klankmassage voor je cliënt. De kaartjes kunnen ook worden ingezet bij dossiervorming, evenals de daartoe ontwikkelde formulieren. Ook die ontvang je gedurende het weekend.

Dit is een extra cursus. Op het bijgevoegde formulier staat alleen nog de datum in april. Je kunt die vooreerst invullen en er deze nieuwe data bij vermelden.

inschrijfformulier cursussen