Terug naar overzicht

Supervisie en afsluiting basisopleiding

Titel Datum en tijd

SUPERVISIE EN AFSLUITING

(2½ dag – 20 lesuren, met avondprogramma 

In een open en respectvolle sfeer biedt dit afsluitende weekend de gelegenheid ervaringen uit te wisselen omtrent je werk als klankmasseur.

Aan de hand van praktijkervaringen die de cursisten inbrengen, krijg je concrete hulp bij vragen rondom het werk met cliënten. In dit weekend verdiep je op een praktische manier wat je tijdens de opleiding leerde. Het werken met klank staat centraal, ervan uitgaande dat alle technieken bekend zijn.

Tijdens deze cursus staan de praktische ervaringen van cursisten op de voorgrond. Je ontwikkelt je deskundigheid aan de hand van onzekerheden, wensen, hoop en ‘good practises’. Dit laatste weekend is er om jou voor te bereiden op je professionele weg met klank. Daarbij horen tips voor acquisitie en praktijkontwikkeling die je zelfvertrouwen versterken. Ook wettelijke kaders komen aan bod.

Met deze cursus sluit je de basisopleiding af en mag je je Peter Hess®-klankmasseur noemen. Je kunt de methode nu professioneel inzetten. Een examen vindt niet plaats.

Als Peter Hess®-klankmasseur kun je je aanmelden bij het Europese Fachverband für Klang-Massage-Therapie.

Je kunt deelnemen aan de supervisie volgen wanneer je de modules I - IV van de basisopleiding hebt afgerond. Details hoor je bij module IV.