Terug naar overzicht

Trainerscursus Gezond & Wel met Klankschalen

Titel Datum en tijd

Deze trainerscursus is bedoeld voor klankmasseurs die de basisopleiding tot Peter Hess®-klankmasseur hebben afgerond en die met groepen (willen) werken. De cursus Gezond & Wel met Klankschalen vormt een compleet aanbod voor mensen in jouw regio. Dit maakt het mogelijk om nieuwe klanten aan te trekken en interessante samenwerkingspartners te vinden.

Je kunt de cursus aanbieden als een complete training van enkele weken of in de vorm van workshops. Behalve in je eigen praktijk kun je de cursus ook organiseren in samenwerking met een volkshogeschool, een buurt/dorpshuis of een gezondheidscentrum.

Tijdens het weekend Gezond & Wel met Klankschalen (instroomeis) heb je ervaren hoe waardevol een klankschaal kan zijn als begeleider in het dagelijks leven. Slechts enkele minuten per dag volstaan om je eigen gezondheid te versterken en het plezier in het leven te vergroten. Op deze manier geef je actief vorm aan je eigen leven. En dat is precies wat jouw cliënten ook willen.

In deze trainerscursus leer je het concept voor de cursus Gezond & Wel met Klankschalen. De cursus die je kunt gaan geven is ingedeeld in zes eenheden, bijvoorbeeld voor zes avonden.

De trainerscursus bereid je voor op het geven van deze zes eenheden. Je leert wat belangrijk is bij het werken met groepen en hoe je de inhoud op verschillende doelgroepen kunt afstemmen. We besteden daarnaast aandacht aan PR. Dit geeft je de kans om je op verschillende groepen te richten en je klantenkring uit te breiden.

Je ontvangt het complete pakket met oefeningen en meditaties. Bij de trainerscursus hoort voorts de handleiding voor jou als workshopleider zodat het programma een minimum aan voorbereiding vraagt.

Instroomeisen:

* Basisopleiding Peter Hess® klankmassage
* Gezond & Wel met klankschalen
* Fantasiereizen met klank

Opgave:aanmelding cursussen