"Ik voelde mij intens verbonden met mijn baby."

Klankmassage tijdens de zwangerschap is weldadig voor moeder en kind.

Als je zwanger bent, is ontspanning zeer welkom. Zo kun je volop genieten van je zwangerschap. Het maakt het ook eenvoudiger om je voor te bereiden op je kind en de bevalling.
Klankmassage is een veilige en hygiënische manier om die ontspanning te bevorderen. 

 

Dit doet klank voor moeder en kind

In deze hectische tijd zijn veel vrouwen bezig met de eisen de aan hen gesteld worden. Daardoor zitten ook zwangere vrouwen vaak 'in het hoofd'. Wanneer je zwanger bent is het heilzaam om je aandacht meer te richten op je lichaam het kind dat in je groeit.

Een klankmassage bevordert de ontspanning en verbetert de lichaamswaarneming. Zo groeit het vertrouwen in jezelf en je lichaam. Je kunt je ontspannen voorbereiden op de bevalling. De meeste vrouwen merken hoe tijdens de klankmassage een diep contact met de baby ontstaat. Zo ervaren ze intieme verbondenheid en geborgenheid. 

Vanaf de derde maand ben je welkom voor zwangerschapsbegeleiding met klank.

 

Soms ….

Soms gaat het anders dan je had gehoopt. De zwangerschap laat op zich wachten of brengt zorgen met zich mee. Ook dan kan klank een positieve rol spelen.

 

Tip

Klankmassage is een geliefd cadeau bij een babyshower en aan het begin van het zwangerschapsverlof.

Ben jij Peter Hess®-klankmasseur?

Dan kun je deelnemen aan de cursus 'Zwangerschap begeleiden met klank' door de expert op dit gebied: Connie Henning. Via de onderstaande link kom je in de agenda. Daarin staat meer informatie over deze cursus die voor februari 2022 gepland is. 

https://klankpraktijk.nl/zwangerschap-en-klank