"Deskundig en ervaren"

 Docenten

 

xSite.JPG (1.35 MB)

Sylvia Zijlstra 

Basisopleiding en vervolgcursussen

Sinds 2016 leidt Sylvia de Peter Hess® Academie NederlandBelgië Ze was bijna 30 jaar docent, m.n. Pedagogisch Werk en internationalisering. In haar praktijk begeleidt ze o.a. mensen met oorsuizen en zwangere vrouwen. Ze is lid van BATC en van de Europese beroepsvereniging voor Klankmassage-therapie. Het Bijbelse uitgangspunt dat er altijd een nieuwe start mogelijk is, inspireert haar. Dit is haar CV

 margreet.jpg (67 KB)

Margreet van der Zee

Studiedag Klankschalen en Sherborne Samenspel

Margreet van der Zee is hypnotherapeut en Sherborne supervisor. Margreet is gespecialiseerd in traumaverwerking en hechtingsproblematiek voor volwassenen en kinderen.

BiankaPorträt.jpg (1.71 MB)

Bianka Petzelberger

Klankbegeleiding bij kanker

Bianka Petzelberger promoveerde als geoloog. Ze is freelance docent. Voor het Peter Hess Instituut verzorgt ze de basisopleiding en diverse cursussen op het gebied van gezondheidszorg. Haar specialismes zijn klank voor sporters ( training en wedstrijd-voorbereiding) en oncologie. Bianka verzorgt bij ons de cursus ‘Klankbegeleiding bij kanker’. Sylvia Zijlstra is daarbij je tolk.

 

AVG

Voor onze dienstverlening hebben we enkele gegevens van u nodig. In het privacydocument leest u de details.

Tarieven

Het uurtarief voor individuele afspraken is € 70,00 inclusief btw. Bij verhindering kunt u de afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen, anders brengen we de gereserveerde tijd in rekening. Bij offertes kunnen btw en reiskosten invloed hebben op het totaalbedrag.

 

Veel ziektekostenverzekeraars werken samen met beroepsorganisatie BATC. In uw polis kunt u nagaan of ook u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding.

 

balc.jpg (6 KB)      Engels.jpg (431 KB)CRKBOKTNOKTNO bijscholing