"Deskundig en ervaren"

 Docenten

 

Sylvia Zijlstra2.jpg (45 KB)

Sylvia Zijlstra 

Basisopleiding en vervolgseminars

Na haar hbo-opleiding rondde Sylvia Zijlstra diverse modules psychologie af bij de OU. Ze is docent Pedagogisch Werk en coördineert internationale stages voor een ROC. Sylvia is lid van de Europese beroepsvereniging voor Klankmassage-therapie en van BATC. In haar praktijk begeleidt ze o.a. mensen met oorsuizen en zwangere vrouwen. Het Bijbelse uitgangspunt dat er altijd een nieuwe start mogelijk is, inspireert haar.

Dit is haar CV.

 

 

JanineGabelmann.jpg (33 KB)

Janine Gabelmann

Klankyoga

Janine Gabelmann is docent kundaliniyoga volgens Yogi Bhajan (3HO/KRI). Ze is daarnaast ayurvedisch therapeut in wellness en cosmetica. Ze heeft haar naam als hair and make-up artist gevestigd.   Janine verzorgt wereldwijd seminars in Emily Hess-klankyoga. Door haar jarenlange verblijf in Amerika spreekt ze vloeiend Engels. Dat zal de voertaal zijn wanneer ze hier lesgeeft. Bij dat seminar is een tolk aanwezig.

 

AVG

Voor onze dienstverlening hebben we enkele gegevens van u nodig. In het privacydocument leest u de details.

Tarieven

Het uurtarief voor individuele afspraken is € 65,00 inclusief btw. Bij verhindering kunt u de afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen, anders brengen we de gereserveerde tijd in rekening. Bij offertes kunnen btw en reiskosten invloed hebben op het totaalbedrag.

 

Veel ziektekostenverzekeraars werken samen met beroepsorganisatie BATC. In uw polis kunt u nagaan of ook u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding.

 

balc.jpg (6 KB)      europaischer-fachverband.jpg (20 KB)