"Deskundig en ervaren"

 Docenten

 

xzelf nov 18.JPG (128 KB)

Sylvia Zijlstra 

Basisopleiding en vervolgcursussen

Sinds 2016 leidt Sylvia de Nederlandstalige Peter Hess® Academie. Ze werkt tevens bij een ROC als docent Pedagogisch Werk en coördinator internationale stages. Ze is lid van BATC en van de Europese beroepsvereniging voor Klankmassage-therapie. In haar praktijk begeleidt ze o.a. mensen met oorsuizen en zwangere vrouwen. Het Bijbelse uitgangspunt dat er altijd een nieuwe start mogelijk is, inspireert haar.

Dit is haar CV.

 

 

Cilly klein.jpg (68 KB)

Cilly Limberger

Klank als brug bij dementie

Cilly werkt, na 28 jaar in het basisonderwijs, nu al meer dan 10 jaar als klankmasseuse en counselor in haar eigen praktijk. Ze deed ervaring op in een hospice, verpleeghuizen en in het Odensehuis Groningen.

De prachtige reacties van mensen met dementie en hun mantelzorgers op de klanken van klankschalen, motiveren haar om andere klankmasseurs te inspireren klankschalen in te zetten als brug bij dementie.

 

AVG

Voor onze dienstverlening hebben we enkele gegevens van u nodig. In het privacydocument leest u de details.

Tarieven

Het uurtarief voor individuele afspraken is € 67,50 inclusief btw. Bij verhindering kunt u de afspraak tot 24 uur van tevoren afzeggen, anders brengen we de gereserveerde tijd in rekening. Bij offertes kunnen btw en reiskosten invloed hebben op het totaalbedrag.

 

Veel ziektekostenverzekeraars werken samen met beroepsorganisatie BATC. In uw polis kunt u nagaan of ook u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding.

 

balc.jpg (6 KB)      Engels.jpg (431 KB)